Kurser

KURSER OCH WORKSHOPS I AKVARELL, TECKNING, AKRYL OCH EXPERIMENTELLT SKAPANDE

Kursledare Jürgen Asp


Befriande akvarellhelg den 19-20 september i STUDIO:2 Kursledare: Jürgen Asp

Prova på en helg på STUDIO:2 med befriande akvarell, nya infallsvinklar och öppna upp din kreativitet!


 Helgen den 19-20 september har jag öppet min STUDIO:2 för en workshop i akvarell!

Tiderna är lördag- söndag mellan klockan 09.30- 16.00 med ett avbrott för lunch. 

Kursen vänder sig både till nybörjare och för de som vill prova på akvarellen och materialet på andra sätt, och de som redan arbetar med akvarellen och vill ha  inspiration inför hösten. 

Vi kommer att arbeta med olika format, 3-dimensionella bilder på gränserna till skulptur. Vi arbetar med en arbetsprocess tillsammans som går från tanke till färdigt koncept, andra utrycksformer och vägar att behandla papper och akvarell. 

Efter klockan 17.00 på lördagen har jag en bildvisning med olika akvarellister och tekniker för att bredda synen på vad bild och akvarell kan vara. Det blir bilder på och kring temat akvarellmåleri som skulptur med samtal om konsten och livet, med ost och vin för de som så önskar.

Innan kursstarten kommer det en lista på vad ni behöver ta med er till helgen och en inspirerande folder med bilder från tidigare kurser i ämnet.

En del arbetsmaterial kommer finnas i min ateljé så hör gärna av er om det är något ni undrar över.

Priset är 1.600 Skr för tvådagar. Anmälan per mail och betalning med Swish senast fyra dagar före kursstart. Deltagarantalet är begränsat till 5 personer. I priset ingår två middagar, smörgås/ kaffe och té. Säg gärna till i förväg på din amnälan om du är vegetarian eller har någon allergi.

STUDIO:2 ligger centralt i Göteborg på Mjölnaregatan 1, nära Kronhusbodarna och med 10 minuters promenad från järnvägsstationen, i en lugn och vacker miljö med utsikt över älven och staden. 

Jürgen Asp har mångårig erfarenhet av kurser i akvarell, akrylmåleri och kroki. Med sina erfarenheter i arbetet på Kyrkeruds folkhögskola, Akvarellmuseet och Artcollege.

Mobil: 0708-77 37 14

E- adress: jurgenasp@gmail.com

http://www.jurgenasp.com/